Una ruta de Pedales del Mundo

Etapes

Pedals de Foc és una ruta pensada per fer-se amb vàries etapes consecutives. En funció del teu estat físic i de la disponibilitat de dies, pots escollir una de les opcions que t’oferim.

3 etapes

Nivell molt alt

Només per a bikers experts, i si no es disposa de més dies. Molts kilòmetres per jornada en un terreny molt dur que assegura moltes hores sobre la btt. Imprescindible fer nit prèvia a Vielha per començar a pedalar d'hora.

+ info

4 etapes

Nivell alt

Ideal per aquells que vagin habitualment amb bicicleta i estiguin en bona forma física. Es distribueixen millor kilòmetres i duresa, gaudint més de la ruta, dels paisatges i de la gastronomia prinenca.

+ info

5 etapes

Nivell mitjà

Permet gaudir amb tranquilitat la ruta i el que hi trobaran (paisatge, patrimoni, gastronomia, gent), tolerant millor el terreny trencacames i sense perdre l'esència del viatge amb btt.

+ info

6 etapes

Nivell mitjà

L'opció més asequible: pocs kilòmetres i més temps per gaudir en plenitud la ruta, el paisatge, degustar la gastronomia, aturar-se als indrets més especials i idí•lics, i fer alguna activitat pròpia de la zona.

+ info